Gastouder Groenlo Marjan

Voorstellen gastouder Groenlo Marjan

Ik ben Marjan, weduwe en moeder van 2 volwassen dochters. Ik heb ruim 9 jaar ervaring als gastouder en heb daarnaast een eigen praktijk gehad waarin ik kinderen en volwassen begeleidde met dyslexie. 1 a 2 dagen per week pas ik op mijn kleinkinderen en ik geniet van het plezier en het geluk dat kinderen uitstralen en ik vind het fijn hen een vertrouwde basis te kunnen bieden in een huiselijke omgeving.

Mijn Kinderopvang

Ik vind het belangrijk dat kinderen veel plezier hebben en zich veilig voelen. Een warm en gezellige omgeving waarin ik de werkende ouders aan kan vullen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen centraal staan. Actieve en rustmomenten wisselen we gedurende dag af; samen trekken we er op uit, zijn we bezig, eten we gezamenlijk en wordt er regelmatig iets geknutseld. Een goede maaltijd vind ik belangrijk. Bij mij zijn er duidelijke regels zodat kinderen weten waar ze aan toe zijn.

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur. Buiten deze tijden is opvang in overleg incidenteel mogelijk. Ik haal en breng ook kinderen van en naar school en/of sportclubjes. Vraag naar de dagen dat ik nog ruimte heb voor opvang.

Samenwerking

Ik werk graag samen met De Bengel omdat het contact persoonlijk is en ze goed  bereikbaar zijn. Ze staan voor je klaar om eerlijk te bemiddelen tussen gastouders en vraagouders. De samenwerking verloopt prettig.

Opleiding

 

  • Opleiding David methode (dyslexie)
  • Opleiding kinderen met faalangst
  • Opleiding pedagogisch orthopedisch medewerker
  • Opleiding pedagogisch medewerker
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)