Gastouder Holten Anneke

Voorstellen Gastouder Holten Anneke
Mijn naam is Anneke. Ik woon met mijn man en 2 kinderen in de wijk de Haar van Holten. Sinds 1 jaar ben ik nu actief gastouder via De Bengel, maar heb inmiddels wel al jaren oppaservaring, wat ik dan ook met veel plezier doe.

Mijn kinderopvang
Wij wonen in een kinderrijke buurt, waardoor hier altijd veel buiten te beleven is voor de kids.
Zowel achter als voor het huis is genoeg speelruimte. In de achtertuin bij ons hebben we een trampoline, schommel en glijbaan. Naast ons huis is een grasveldje waar je kunt voetballen of heerlijk kunt ravotten.
Schuin tegenover ons huis is een speeltuintje met schommel, klimrek en veel zand. Wij wonen in een doodlopend stukje straat( weinig verkeer), waardoor de kinderen voor het huis ook kunnen fietsen . Zodra het weer het dan ook toelaat zijn we dan ook veel buiten te vinden.
Bij nat weer hebben we binnen volop playmobiel, lego, blokken puzzels, boeken en knutselspullen liggen om samen met de kinderen te kunnen doen, waardoor ze zich heerlijk kunnen uitleven.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn maandag t/m vrijdag. Ik ben flexibel in de tijden. Je kunt bij mij alle kanten uit daarmee. Het liefst kinderen van 0 tot 4 jaar , maar oudere kinderen zijn ook zeker welkom.
Voor en naschoolse opvang is ook mogelijk.

Samenwerking
De samenwerking met De Bengel is erg fijn, vooral omdat het erg gemoedelijk is. Je hebt het idee dat iedereen, zowel kantoor als de kinderopvangadviseurs, dicht bij je staan. Dat maakt het super.

Opleiding
Helpende Zorg en Welzijn 2 en EHBO voor kinderen

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto