gastouder Hoge Hexel Denise

Voorstellen gastouder Hoge Hexel Denise:

Beste ouders, wat leuk dat jullie op mijn profiel kijken!

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Denise en woon met mijn man Daniël in Hoge Hexel. Nadat ik in 2013 mijn opleiding SPW heb gehaald ben ik aan de slag gegaan als gastouder en huiswerkbegeleidster. Ik heb bijna 4 jaar lang bij een gezin aan huis gewerkt. Het lijkt mij nu erg leuk om hier thuis kinderen te gaan opvangen en om de kinderen een veilige en vertrouwde plek te bieden, zodat de ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan. Ook sta ik er nog altijd voor open om bij de ouders thuis opvang aan te bieden.

Mijn kinderopvang

Wij wonen in een gezellige buurt met een mooie, grote speeltuin voor de deur waar de kinderen zich erg goed kunnen vermaken. Er komt geen doorgaand verkeer door onze straat en dat is ideaal voor kinderen. Ze kunnen hier zowel voor als achter het huis heerlijk spelen.
Elk kind is uniek en daardoor is het belangrijk dat het kind zich ontwikkelt op zijn/haar eigen tempo. Daarvoor is tijd en aandacht nodig en dat geef ik ze graag. Kinderen leren dit spelenderwijs. Voor mij is het essentieel dat de kinderen zich vertrouwd en veilig voelen bij mij en dat ze met plezier hier naartoe zullen gaan. Verder zijn rust, regelmaat en waarden en normen belangrijk om van jongs af aan mee te geven.
Buiten zijn is naar mijn mening heel goed en gezond voor kinderen. Denk hierbij aan samen naar de speeltuin gaan, of gewoon even fijn een stukje lopen of fietsen. In de directe omgeving van ons huis is veel groen te vinden, meerdere speeltuinen en dieren.
Ook vind ik het erg leuk om met de kinderen te gaan knutselen (ook een verjaardagtekening hoort hier natuurlijk bij), te verkleden , een boekje te lezen, rollenspellen te spelen of om bijvoorbeeld eens naar het bos of de bieb te gaan. Maar ook het bakken van bijvoorbeeld koekjes, cakejes etc. is vaak een groot succes!
Het is mooi om samen met kinderen te spelen, maar ook om te zien hoe ze zelf en met elkaar samen spelen met ieder z’n eigen fantasie en leuke uitspraken. Tot slot is het voor mij geen probleem, dat wanneer dat mogelijk is, de kinderen van school te halen.

Gastouder Hoge Hexel Denise

Beschikbaarheid
Geopend op maandag t/m vrijdag. In overleg is er bij mij heel veel mogelijk en ik ben erg flexibel.

Samenwerking
De samenwerking met gastouderbureau de Bengel is erg positief. Altijd goed bereikbaar en snel een reactie terug bij vragen.

Competenties

  • Certificaat zakelijk zijn in de kinderopvang
  • Certificaat beweegkriebels 0-4 jaar
  • Opleiding pedagogisch medewerker
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)