Gastouder Hengevelde Myranda

Voorstellen
Mijn naam is Myranda, trotse moeder van twee dochters van 28 en 30 jaar. Ik woon in een rustige woonwijk achter Kulturhus/ Sporthal De Marke in Hengevelde. Door jarenlange ervaring in het werken met kinderen ( kleuteronderwijs, peuterspeelzaal, BSO- groepen) heb ik veel kennis in huis om goede kwaliteit van opvang te leveren.

Mijn kinderopvang
Waarom ben ik gastouder geworden? De eerste levensjaren zijn heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. De drukste tijd in het leven van werkende ouders is vaak de periode wanneer de kinderen nog jong zijn. Ik help ouders graag door opvang en ondersteuning aan te bieden.

Plezier, ontspanning en persoonlijke aandacht.

Ik ontvang kinderen in kleine groepjes, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook voor kinderen die extra zorg nodig hebben. Omringd door een veilige, groene omgeving komen zij tot rust na een drukke schooldag. Gaan ze liever op ontdekking? Door speeltuintjes, een sporthal en een schoolplein op loopafstand, krijgen kinderen de ruimte en vinden ze altijd een nieuwe uitdaging.

Vrij spelen.

Kinderen kunnen vrij spelen met allerlei spelmateriaal, maar er is ook een activiteitenaanbod. Bijvoorbeeld: knutselen, verven, kleien, puzzelen of lezen. Ook ga ik graag naar buiten met de kinderen. Spelen met zand en water, wandelen in de omgeving, picknicken en balspelen. Er is aandacht voor alles wat groeit en bloeit. Met leuke en verrassende activiteiten, ( bijvoorbeeld bezig zijn met een moestuintje ) geef ik de kinderen oog voor de natuur en de verschillende seizoenen.

Tijdens vakantieperiodes maken we leuke uitstapjes in de omgeving. Eropuit! En we vieren jaarlijks terugkerende feestdagen, zoals verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis en Pasen.

`NIKS MOET ! ER KAN EN MAG VEEL EN OVERLEGGEN DOEN WE SAMEN ‘

Beschikbaarheid
Sinds 12 november 2015 ben ik BSO Gastouder voor kinderen vanaf 4 jaar, voor en na schooltijd, op vrije dagen en in vakanties.
De opvangtijden die ik bied zijn van 7.00 uur tot 19.00 uur.

Samenwerking
Ik werk nauw samen met Gastouder Angelien van “ Het Boerderijtje” in Hengevelde. Zij vangt kinderen op van 0 tot 4 jaar.

Opleiding
Hoofdleidster kleuteronderwijs, Lerares Speciaal onderwijs

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel foto