Gastouder Hellendoorn Joëlle

Voorstellen Gastouder Hellendoorn Joëlle
Hallo! Ik ben Joëlle, 25 jaar en samen met mijn vriend woon ik in Hellendoorn. Ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog en heb een grote passie voor het werken met kinderen. Na werkzaam te zijn geweest in de jeugdzorg heb ik de stap gezet om gastouder te worden.

Mijn kinderopvang
De opvang vindt plaats bij mij thuis. Er is persoonlijke aandacht voor elk kind en zijn/haar ouders. Er wordt geluisterd naar de wensen van de ouders omtrent de opvang en ik houd naast de vaste regelmaat en structuur van de opvang ook rekening met het schema wat thuis wordt gehanteerd. Ik vind het belangrijk dat er een huiselijke en gezellige sfeer is, zodat elk kind zich veilig en vertrouwd voelt, maar ook naar hartelust kan spelen en zich kan ontwikkelen. Bij Kinderopvang Ziezo zullen we van elke dag iets leuks maken. Voorlezen, knutselen, zingen en muziek maken zijn activiteiten die dagelijks terugkomen.

Beschikbaarheid
De opvang is open van dinsdag t/m vrijdag.
Breng- en haaltijden zijn in overleg.

Samenwerking
Mijn ervaringen met Gastouderbureau de Bengel zijn positief. Er wordt altijd snel gereageerd en op elke vraag komt een helder antwoord.

Opleiding
HBO Pedagogiek, MBO Onderwijsassistent, EHBO bij kinderen, certificaat gebarentaal AB1

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto