Gastouder Hellendoorn Diny

Voorstellen
Mijn naam is Diny en ik woon met mijn man Jan in Hellendoorn. Samen hebben wij vier volwassen kinderen. Sinds april 2014 ben ik actief als gastouder, daarnaast heb ik al vele jaren oppas ervaring.  Ik ben gastouder geworden omdat ik veel plezier beleef aan werken met kinderen. Wij wonen in een gezellige buurt en hebben een fijne ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor de kinderen is. Er hangt een schommel, er is een speelhuisje, een zandbak, een glijbaan en natuurlijk verschillende speel attributen zoals fietsjes, stepjes en een tractor. Daarnaast hebben wij binnen de ruimte om lekker te spelen en te ontspannen.

Mijn kinderopvang
De opvang vindt plaats in bij ons in huis, waar ik van alles onderneem met de kinderen zoals voorlezen, spelletjes doen en knutselen. Daarnaast ben ik een echt buitenmens en ga regelmatig naar buiten met de kinderen. Bijvoorbeeld een wandeling maken in het bos, naar de geitjes of naar de speeltuin.
Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen en dat ze zichzelf kunnen zijn. Ik kan erg genieten van bepaalde uitspraken van kinderen, maar ik vind regels en structuur ook erg belangrijk. Ouders en kinderen zijn enthousiast over de opvang.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Ik pas op kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Tijden zijn in overleg, hier ben ik flexibel in.

Samenwerking
Ik ben erg blij met De Bengel en met Leonie als mijn kinderopvangadviseur.

Opleidingen
In 2013 ben ik geslaagd voor opleiding MBO-2 opleiding Helpende Zorg en Welzijn, specialisatie gastouder. Daarnaast heb ik het EHBO diploma ‘Eerste Hulp aan Kinderen’ behaald. Ook heb ik de cursus ‘spraakontwikkeling bij kinderen’ gevolgd. Ik sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto