Gastouder Haarlo Ina

Voorstellen
Ik ben Ina. Ik ben getrouwd en zelf moeder van een volwassen dochter en zoon. Ook ben ik oma van twee kleinzoons van 8 en 6 jaar oud. Ik woon in het buitengebied tussen Borculo en Haarlo.

Mijn kinderopvang
Ik heb al heel wat jaren ervaring in de gastouderopvang. Zo heb ik bijna 8 jaar opgepast in een gezin met een jongen en een meisje. Het meisje was een paar maanden oud toen ik daar begon. Nu ze ouder zijn breng ik ze naar school en haal ze weer op.
De afgelopen drie jaar werk ik daarnaast ook in een ander gezin met twee kinderen. Ik pas bij beide gezinnen in hun huis op. Dit is voor de kinderen rustiger, ze blijven in hun eigen omgeving en hoeven ‘s morgens niet extra vroeg hun bed uit om naar de gastouder gebracht te worden.
De tijd met de kinderen vul ik in met activiteiten zoals knutselen, lezen, naar het bos gaan, spelletjes doen, etc. Ook vind ik het belangrijk dat ze zichzelf vermaken op hun eigen manier, de één houdt van spelletjes, de ander is graag veel buiten.

Ik woon met mijn man op een verbouwde boerderij in het buitengebied van Haarlo. Wij hebben een grote tuin om ons huis met ruimte om te fietsen, te skelteren, een zandbak, een trampoline, een schommel, een glijbaan en ander speelgoed. Ook hebben we een aantal dieren zoals twee geiten, wat kippen, een konijn en waarschijnlijk vanaf het voorjaar van 2016 weer een hond. Indien gewenst is de opvang ook bij ons thuis mogelijk.

Beschikbaarheid
De dagen waarop ik plek heb om op te passen zijn op dit moment dinsdag, donderdag en/of vrijdag.
Kinderen van 0 tot 12 jaar zijn welkom.

Samenwerking
Ik vind het prettig dat ik bij De Bengel terecht kan met mijn vragen en voor begeleiding en dat ze goed bereikbaar zijn.

Opleiding
Diploma beroepsonderwijs Helpende zorg en welzijn, niveau 2, Certificaat Eerste Hulp aan kinderen, bediener AED

  • Diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel foto