Gastouder Haaksbergen Joy

Voorstellen
Mijn naam is Joy (1993), woon met mijn vriend en onze vrolijk hond Luna in Haaksbergen. Na een met succes voltooide opleiding SPW3 ben ik begonnen als gastouder, met het opvangen van kinderen bij de gezinnen thuis. Sinds begin 2013 ben ik al werkzaam bij verschillende gezinnen, met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

Vanaf januari 2016 ben ik gestart met “Enjoy Kidz” in een ruimte naast mijn huis.

Wat ouders over mij als gastouder zeggen; “Joy is een lieve, betrouwbare gastouder waarbij onze jongens zich altijd prettig en veilig hebben gevoeld. Ze sluit goed aan op de wensen van de kinderen en hun ouders. Ze speelt in op verschillende situaties en heeft veel kennis van haar vak. We gaan altijd met een gerust hart aan het werk!”


Mijn kinderopvang

De naam dekt misschien al een heel groot deel van mijn visie “Enjoy Kidz”
Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben in hetgeen dat ze doen. Daarbij waarborg ik de welbekende drie R’en; Rust Regelmaat en Reinheid.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak kunnen voelen, want een veilige omgeving is voor de ontwikkeling van een kind essentieel. Ieder kind moet zich op zijn of haar eigen manier/tempo kunnen ontwikkelen.

Beschikbaarheid

Enjoy Kidz is er voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
Opvangdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Openingstijden: 7:00u tot 18:30u

In overleg zijn andere tijden en flexibele opvang bespreekbaar.

Samenwerking
Ik ervaar de samenwerking als prettig, vertrouwd en erg persoonlijk, een bureau dat streeft naar de beste opvang voor zowel vraagouder als gastouder! De samenwerking met De Bengel verloopt altijd perfect. Of het nou gaat om een vraag, een afspraak of iets anders, geen probleem ze staan altijd voor je klaar om je te kunnen helpen, adviseren en/of ondersteunen.

Opleiding

  • Eigen pedagogisch werkplan
  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto