Gastouder Eibergen Ingrid

Voorstellen gastouder Eibergen Ingrid

Hallo, ik ben Ingrid (1959) en ik ben getrouwd met Fred en samen hebben wij vijf kinderen en zes kleinkinderen.  Wij wonen in het buitengebied van Eibergen, genaamd Hupsel, op loopafstand van het bos. Ik heb bewust gekozen voor kleinschalige kinderopvang bij mij thuis, zodat ik de kinderen de aandacht kan geven die ze nodig hebben en ze zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.

Mijn kinderopvang

Bij gastouderopvang “de groene vingertjes” zijn we dagelijks buiten te vinden. We hebben een hele grote tuin en er is hier veel ruimte rondom het huis om lekker te rennen, fietsen, en spelen op de zandbult. Ik vind het belangrijk dat kinderen lekker samen kunnen spelen en zelf ontdekken. We hebben een moestuin waar de kinderen helpen met zaaien, plantjes poten en natuurlijk groente en fruit oosten. Zo leren ze spelenderwijs over de natuur en eten. Daarnaast hebben we kippen, konijnen en een hond. Kortom: het is heerlijk om met de kinderen buiten te zijn en er is van alles te beleven.

Er wordt bij de groene vingertjes ook geregeld geknutseld; verven, knippen, plakken en natuurlijk ook voorlezen, liedjes zingen, muziek maken en puzzelen. Dus als je kind van knutselen en het buitenleven houdt, dan kom gerust een kijkje nemen.

gastouder eibergen ingrid  gastouder eibergen ingrid gastouder eibergen ingrid  gastouder eibergen ingrid

Samenwerking

Ik ben aangesloten bij Gastouderbureau De Bengel omdat het contact prettig is. Ze denken mee en ik kan met vragen altijd bij hen terecht.

Beschikbaarheid

Ik werk van dinsdag tot vrijdag. In overleg is er veel mogelijk.

Competenties

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)