Gastouder Goor Carella

Voorstellen gastouder Goor Carella,
Hallo Ouders, ik ben Carella, ben 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend in woonwijk de Whee in Goor. Wij hebben ons fijne huis omgetoverd tot gastouderopvang, woensdag en vrijdag doe ik mijn voordeur open om kinderen te mogen ontvangen.

Mijn kinderopvang
Achter ons huis zit een fijne ruime (speel) tuin waar de kinderen genoeg te doen hebben. Ze zullen hier vaak te vinden zijn. Ik vind het erg belangrijk dat er binnen mijn opvang eerlijkheid is, ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen mogen zijn wie ze zijn, dat de knutselwerkjes door de kinderen gemaakt zijn en dat de kinderen zo veel mogelijk kunnen doen en ontdekken. Dat de normen en waarden nageleefd worden en dat de kinderen die respecteren en ik die van hun en hun ouders. Ik heb mijn opleiding in de BBL variant gedaan waardoor ik 3 jaar werkervaring heb in zowel kinderopvang, peuteropvang, BSO en als gastouder aan huis.

Kinderen met een fijn en tevreden gevoel naar huis laten gaan is mijn doel!
In mijn opvang hebben de kinderen gelegenheid om samen te spelen maar ook zeker alleen, om te ontdekken waar hun talent ligt en om die te laten groeien!
Ik vind rust, regelmaat en reinheid erg belangrijk, dit zult u ook merken binnen mijn opvang. De kinderen krijgen een vast dagritme, in dit vaste dagritme is er gelegenheid om zelf te kunnen ontdekken. Naast de vaste eetmomenten heb ik ook vaste slaaptijden afgestemd op ieder kind apart. Ook zijn er vaste toilettijden zodat ieder kind zijn behoefte niet vergeet, om ongelukjes te voorkomen en de zindelijkheid te stimuleren

Beschikbaarheid
Mijn gastouderopvang is voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Heb ik u interesse gewekt? Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen en de sfeer in mijn opvang te kunnen proeven!

Liefs en tot ziens Carella

Competenties

  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Kiki training, kansen in kinderen