Gastouder Goor Ashley

Voorstellen gastouder Goor Ashley
Mijn naam is Ashley en ik woon met mijn vriend Nick en ons hondje Noa in wijk de Whee in Goor. Wij wonen in een gezellige buurt en met een fijne tuin waar speelgelegenheid voor de kinderen is. Dicht bij ons huis zijn veel speeltuinen te vinden, en het is op loopafstand van het bos.

Op 3 verschillende groepen op een kinderdagverblijf heb ik stage gelopen en al jaren heb ik naast mijn studie bij gezinnen thuis gastouderopvang geboden. Na mijn opleiding pedagogisch medewerkster ben ik gaan werken als gastouder bij de gezinnen thuis. Dit heb ik 2 jaar met plezier gedaan, en nu ga ik over naar opvang in mijn eigen huis.

Mijn kinderopvang
Ik bied opvang aan in onze knusse en  gezellige woonkamer, in eerste instantie in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Maar als uw kind naar de basisschool gaat kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Ik hou ervan om creatief bezig te zijn met de kinderen, maar ik vind het ook belangrijk dat de ze zich zelf kunnen vermaken en hierdoor kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.
Daar bied ik speelgoed en spelmateriaal bij aan om dit te stimuleren.
Ik vind het ook leuk om activiteiten buiten de deur te doen, een boswandeling met spelletjes of naar de speeltuin.
Ik bied een vast dag ritme aan zodat er regelmaat is wat fijn is voor kinderen, en voor baby’s ga ik mee in het thuisritme.
Elk kind is anders en daarom vind ik gastouder zijn zo leuk, ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en dat ze zich op hun gemak en veilig voelen bij mij.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag van 7:30 – 17:30 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk. Op vrijdag heb ik per direct plek.
Vanaf najaar 2018 zijn meer opvangdagen mogelijk.  Beschikbaarheid in overleg met José Roessink, mijn kinderopvangadviseur.

Samenwerking
Het is een fijne samenwerking met gastouderbureau De Bengel, voor vragen kan ik altijd terecht en word ik goed geholpen.

Opleidingen

  • Eigen pedagogisch werkplan
  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto