Gastouder Gelselaar Ada

Voorstellen gastouder Gelselaar Ada
Mijn naam is Ada, getrouwd met Anton. Samen hebben we twee volwassen zonen, Marco en Ronald. Wij wonen in het buitengebied van het dorpje Gelselaar. Mijn hobby’s zijn lezen, zingen, wandelen. Sinds 2008 ben ik gastouder en pas ik met heel veel plezier kindertjes op bij mij thuis. Vanaf januari 2014 ben ik zelfstandig gastouder.

Mijn kinderopvang
Ik beschik over een mooi groot afgesloten buitengedeelte, waar de kinderen met veel plezier kunnen spelen, schommelen, in de zandbak spelen enz. Ook eten we in de zomer wel eens lekker buiten aan onze grote tafel.
Ook binnen is er genoeg om te spelen; er zijn blokken, lego, puzzels, auto’s, poppen en er is veel kleurmateriaal, want kleuren is een favoriete bezigheid van een paar kinderen die ik opvang. Wat ik prettig vindt van gastouder zijn is dat de kinderen in een huiselijke sfeer (dus net als bij hun zelf thuis) hun eigen dingen kunnen doen, als ze daar zin en behoefte aan hebben.

Beschikbaarheid
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De opvangtijden zijn mogelijk van 7.00 tot 18.30 uur. Overleg is altijd mogelijk. Ik ben erg flexibel. Er zijn dagen bij dat ik kinderen naar school breng of andere weer ophaal. Bij mooi weer (voorjaar/zomer) doe ik dit vaak wandelend, met de bolderkar.
De kleintjes zitten in de kar en grote kinderen wandelen zelf mee. Op dit moment heb ik kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 8 jaar. Ik vind het leuk om baby’s vanaf het begin op te vangen om zo de ontwikkeling te volgen. Ze mogen in principe tot hun tiende bij mij blijven.

Leeftijd: 0 t/m 10 jaar

Samenwerking
De samenwerking met De Bengel vind ik prima. Goed contact met de kinderopvangadviseur. Ook de uitbetalingen lopen correct en op tijd.

Opleidingen

  • Training ieder kind een gezonde start
  • Eigen pedagogisch werkplan
  • Cursus AED
  • Diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Kiki training, kansen in kinderen

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto