Gastouder Enter Ella

Voorstellen
Mijn naam is Ella, ik woon met Bertjan en onze 2 dochters Hilde en Marije met veel plezier in Enter. Ik heb altijd al opgepast op neefjes en nichtjes en ongeveer 1,5 jaar ervaring als gastouder. Ik ben gastouder geworden omdat ik hou van gezelligheid om mij heen, de kinderen iets mee wil geven en wil laten delen in de rust ruimte van onze woonomgeving.
Wij wonen in een gezellige buurt aan de rand van Enter met een heerlijke ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor de kinderen is. Zo is er een glijbaan, schommel en duikelrek. Verder zijn er ook dieren om kennis mee te maken. Een hond, een kat, een konijn, kippen en geiten.

Mijn kinderopvang
Elk kind is anders en daarom vind ik gastouder zijn zo leuk. Voor de opvang heb ik een speciale ruimte ingericht, waar ik echt van alles onderneem met de kinderen. Zoals voorlezen, spelletjes Wat ik belangrijk vind is om de kinderen liefde en aandacht te geven en mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. Ik kan erg genieten van spelende kinderen. Kinderen wil ik graag normen en waarden meegeven. Ik ga met ze dieren voeren en aaien, wandelen, liedjes zingen, voorlezen enz.

Beschikbaarheid
Ik ben alle werkdagen beschikbaar voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, maar ook oudere broertjes en zusjes zijn welkom.  Tijden in overleg

Samenwerking
De samenwerking met De Bengel, verloopt prima. Korte lijnen en snelle en duidelijke communicatie.

Opleidingen
Diploma helpende welzijn via ROC Twente.

  • Informatieavond brandveiligheid
  • Lezing kriebels in je buik
  • Workshop "ontdek de kracht van muziek"
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel foto