Gastouder Enter Bernice

Voorstellen gastouder Enter Bernice
Mijn naam is Bernice. Al heel wat jaren gastouder en sinds een aantal jaar zelfstandige gastouder.
Getrouwd met Will en we hebben twee volwassen zoons.

Gastouder Enter BerniceMijn kinderopvang
We wonen landelijk in het buitengebied van Enter op een ideale A1 locatie, met veel natuurlijke speelruimte buiten en een mooie speelruimte binnen.
Rust, reinheid en regelmaat zijn bij mij een belangrijke basis in de opvoeding. De kinderen slapen allemaal in een eigen rustige ruimte.
We genieten veel van het buitenleven en gaan er graag op uit met de bakfiets, wandelen of spelen fijn buiten(gezond vies mag).
Ook knutselen en werken we in thema’s samen met beer KIKI. Speelgoed is er voor elke leeftijd met uitdagingen waar het kind aan toe is.

Contact met de ouders is voor het belang van het kind voor mij erg belangrijk,het is wel het kostbaarste bezit dat jullie mij toevertrouwen en dan is het goed dat de ouders en gastouder op één lijn zitten en het kind zich ook bij mij thuis voelt.
Zo kunnen we samen het kind helpen bij de ontwikkeling en stimuleren op  eigen niveau, in eigen tempo zo een groeizame,gelukkige tijd geven met vertrouwen in elkaar.

Beschikbaarheid
Op maandag, dinsdag en donderdag word er opvang geboden voor kinderen van 0-4 jaar, oudere kinderen in overleg.
Het kan zowel vast dagen of flexibel, vanaf 6.15 uur tot 18.00 uur kunnen kinderen gebracht en gehaald worden (latere ophaaltijden kan in overleg) tijdsindelingen in overleg.

Samenwerking met De Bengel
De samenwerking met De Bengel is ronduit goed, een korte lijn voor vragen en advies voor zowel ouder als gastouder in het hele circuit van het opvang gebeuren.
Ook het aanbod aan scholing en cursussen is  groot, zodat wij ons als gastouders kunnen blijven ontwikkelen op alle vlakken en zo het kind het beste kunnen geven.

Opleiding
-Workshop de (niet) pratende peuter
-eigen pedagogisch werkplan
-cursus hoofdbegaafdheid en hoog sensitief
-EHBO diploma
-Cursus autisme, inzicht in autisme
-workshop baby en kindergebaren
-TOS certificaat
-logopedie certificaat
-ADHD deskundige
-Informatieavond brandveiligheid

Ik hoor graag of jullie kindje bij mij wil komen spelen. Voor een informatief gesprek zijn jullie zeker ook van harte welkom.
Vriendelijke groet,

Bernice

  • Informatieavond brandveiligheid
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)