Gastouder Enschede Joyce

Beste ouders en kinderen, mijn naam is Joyce en ik ben 30 jaar. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in de wijk Helmerhoek. Sinds 2009 werk ik in de kinderopvang. Sinds die tijd heb ik ruime ervaring opgedaan op een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang en nu ook als gastouder.

Wat ik belangrijk vind in de opvang van kinderen, is een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Een plek waar u en uw kind(eren) zich thuis voelen. Hierbij hoort natuurlijk het bieden van structuur in bijvoorbeeld het dagritme, maar ook een duidelijke omgang naar uw kinderen.
Kinderen geven vaak zelf belangrijke signalen af wat betreft hun behoeften en interesses. Goed luisteren naar een kind en reageren op zijn of haar signalen vind ik daarom erg belangrijk.

Tijdens de opvang zorg ik altijd voor overleg en afstemming met ouders/ verzorgers, om zo op één lijn te zitten wat betreft de verzorging, regels en afspraken over uw kind(eren).

Met daarnaast deskundigheid, openheid, betrokkenheid en natuurlijke leuke activiteiten, wil ik een fijne opvang voor uw kind(eren) bieden.

Gastouder Enschede Joyce   Gastouder Enschede Joyce

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)