Gastouder Eibergen Ingrid

Voorstellen gastouder Eibergen Ingrid
Ik ben Ingrid en samen met mijn man en kat wonen we in het centrum van Eibergen. Zelf ben ik moeder van 2 volwassen kinderen die inmiddels beide de deur uit zijn. Al ruim 20 jaar pas ik op kinderen. Sinds 2010 ben ik geregistreerd gastouder.

Mijn kinderopvang
De kinderen worden opgevangen in een huiselijke omgeving. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en dat het vertrouwd voor hen is en weten dat ze zich zelf mogen zijn. Het is genieten van de spontaniteit van kinderen. Ook een goed contact met de ouders is voor mij erg belangrijk. Helpen bij de ontwikkeling en opvoeding is leuk en geeft erg veel voldoening. Tijdens de opvang hebben we een vast dagritme. Dat zorgt voor duidelijkheid en structuur voor de kinderen. Ze weten wat er gaat gebeuren en wat ze kunnen verwachten. Er wordt samen aan tafel gegeten en de kinderen weten wat wel en niet mag. Kinderen kunnen zich volop ontwikkelen en lekker samen spelen. Er is veel speelgoed om te bouwen, knutselen, rollenspel te spelen en te bewegen. We gaan geregeld naar buiten, lekker wandelen, fietsen of naar het park of de speeltuin.

Beschikbaarheid
Zodra ze kunnen lopen, zijn kinderen welkom. Ik bied opvang aan kinderen vanaf ongeveer 2 -12 jaar. Naar school brengen en/of ophalen is bespreekbaar.

Voor mijn actuele beschikbaarheid kun je contact opnemen met mijn kinderopvangadviseur.

Samenwerking
Het contact met De Bengel verloopt prettig. Ze zijn goed bereikbaar, oplossingsgericht en denken met je mee.

Opleidingen

  • MBO KvJv niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)