Gastouder Den Ham Janette

Voorstellen Gastouder Den Ham Janette
Mijn naam is Janette,  ik woon samen met mijn man en 3 nog thuiswonende kinderen in Den Ham. Ik ben moeder van 5 kinderen en  oma van 2 kleinkinderen. Ik ben gastouder sinds 2005 en doe dit werk nog elke dag met erg veel plezier. We wonen in kindvriendelijke, gezellige buurt, waar  ook voor kinderen lekker de ruimte is om te spelen.

Mijn kinderopvang
Doordat ik kleuterleidster  ben van vroeger uit vind ik het nog steeds heerlijk om met kinderen te werken. Juist omdat de gastouderopvang niet zo massaal is heb je extra tijd en aandacht om aan het kind te geven. Dit spreekt mij erg aan. Ik mag graag met de kinderen aan tafel zitten om boekjes te lezen, te knutselen of lekker aan de wandel  te gaan naar een van de speeltuintjes hier in de buurt.

Beschikbaarheid
Per direct ben ik dagelijks beschikbaar, ook qua tijden ben ik flexibel, in overleg is er veel mogelijk.  Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 – 12 jaar.

Samenwerking
Met veel plezier ben ik gastouder bij gastouderbureau ‘De Bengel’, het is een betrokken organisatie die alles keurig heeft geregeld. Voor jou kinderen is er een eigen map waarin we afspraken kunnen noteren. Ook zorgen zij er voor dat ik jaarlijks wordt geschoold in het verlenen van eerste hulp bij  ongelukken bij kinderen.

Opleidingen
Kleuterleidsters opleiding, Kinder- EHBO

Daarnaast werk ik 1 dagdeel als hulpleidster op een peuterspeelzaal.

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto