Gastouder Den Ham Ineke

Voorstellen
Mijn naam is Ineke, ik ben 42 jaar, En woon met mijn drie kindere in den ham en al 12 jaren met veel plezier.  Vroeger was mij beroep postbode. maar mijn opleiding is mdgo-ab. Ik ben gastouder geworden omdat ik het heerlijk vind om met kinderen om te gaan, hen een fijne tijd bij mij aan te bieden, en mijn eigen kinderen hebben er ook baat bij. Zij vinden speelkameraadjes erg leuk.
Wij wonen in een gezellige buurt en met een fijne ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor de kinderen is. Zo is er een trampoline   (ingegraven) schommel, speelhuisje met glijbaan en een grote zandbak, traptrekkers, driewielers, steppen enz, enz.

Mijn kinderopvang
Bijvoorbeeld: Elk kind is anders en daarom vind ik gastouder zijn zo leuk. Voor de opvang heb ik een ruime keuken en kamer, waar ik echt van alles onderneem met de kinderen. Zoals voorlezen, spelletjes doen en knutselen. Ik woon buitenaf en er wordt dan ook veel buiten gespeeld.

Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen zich op hun gemak voelen bij mij, en het fijn vinden om te komen. Ik kan erg genieten van dat de kinderen samenspelen en plezier hebben, maar ik vind ook belangrijk dat de kinderen hun verhaal bij mij kwijt kunnen. Kinderen wil ik graag meegeven dat het fijn is om samen te delen en samen te spelen. iedereen hoort erbij, maar als een kind even alleen wil spelen moet die ruimte er ook zijn.  De volgende activiteiten onderneem ik met de kinderen, bibliotheek bezoek, wandelen in het bos, veel buiten spelen, bij slecht weer schilderen of tekenen we graag, met klei spelen en de duplotrein is erg favoriet, een van mijn oppaskindjes zei tegen mij  ” Ineke ik vind het fijn bij jou, jij bent een superoppas !”.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen…maandag tot vrijdag… kinderen in de leeftijd van…0 tot 12 jaar.

Samenwerking
de samen werking met Gastouderbureau De Bengel ervaar ik als zeer prettig, de lijnen zijn kort en ik krijg goede begeleiding. Ook de ouders vinden de De Bengel als bureau prettig heb ik ervaren.

Opleidingen
mdgo AB (activiteiten begeleiding), cursus sport en bewegen tijdens opleiding AB gevolgd, 12 jaar moeder zijn.

 

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel foto