Gastouder in Delden

Op zoek naar een leuke gastouder in Delden? In het overzicht vindt je alvast de gastouders die met hun volledige profiel op het internet willen staan. Maar wij hebben ook veel gastouders ingeschreven en actief die hier (nog) niet op staan maar die wel beschikbaar zijn.

Wil jij weten wat ons volledig aanbod is neem dan contact met ons op om zo de leukste gastouder in Delden te vinden.

Hoe je er zeker van kunt zijn dat jij die leuke gastouder in Delden vindt? Gastouderbureau de Bengel werkt met een vast team van kinderopvangadviseurs, in Delden is dit Hélène Koornstra. Hélène kent, begeleidt en ondersteunt haar eigen gastouders.  Komt er een vraag binnen voor opvang of meldt zich een gastouder aan? Dan start Hélène altijd met een vrijblijvende kennismaking. Het gesprek met de gastouder vindt altijd plaats op het toekomstige opvangadres. Op die manier kan er direct worden bekeken of alle faciliteiten aanwezig zijn en of er sprake is van een veilige omgeving. Zo zorgen wij voor een goede start en zorgen wij ook dat er na de start een prettige samenwerking blijft bestaan.

Onze kinderopvangadviseuse komt ook graag bij jou thuis! Zo krijgt ze een goed beeld van de thuissituatie van jouw kind(eren). Doordat ze ook alle gastouders en hun opvang-locatie kent, kunnen wij de beste koppeling maken voor jou en jouw kind(eren).