Gastouder Daarle Jenny

Voorstellen
Mijn naam is Jenny (1969) en ik woon in Daarle samen met mijn man Johan en onze 4 kinderen Melissa, Mark, Britney en Ian.
In 2012 heb ik mijn diploma gehaald voor gastouder. Sinds 2013 ben ik zelfstandig gastouder bij Gastouderbureau De Bengel.
Wat ik met veel plezier doe. Mijn hobby’s zijn lezen, haken en freubelen.

Mijn kinderopvang
Wij wonen in het buitengebied net buiten Daarle met een grote tuin en oprit waar voldoende speelgelegenheid is voor de kinderen.
Zo is er een schommel en een vogelnestschommel , trampoline, duikelstangen, speelhuisje met glijbaan, een grote zandbak.
Ook binnen is er genoeg om te spelen; er zijn blokken, lego, puzzels, auto’s, poppen en er is veel kleurmateriaal. En samen knutselen vindt ik ook erg leuk om te doen.

Wat ik prettig vindt van gastouder zijn is dat de kinderen in een huiselijke sfeer (dus net als bij hun zelf thuis) hun eigen dingen kunnen doen, als ze daar zin en behoefte aan hebben.
Wat ik belangrijk vind, is dat de kinderen genieten en zich thuis voelen. Dat zij de normen en waarden spelenderwijs leren.
Mijn gastouderopvang heet ‘t Lachebekkie want lachen is belangrijk en dat past bij mij.

Beschikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag.
Qua tijden ben ik flexibel, en in overleg is er veel mogelijk. Ik vang kinderen op in de leeftijd 0-12 jaar.

Samenwerking
Ik werk zelfstandig, in samenwerking met Gastouderbureau De Bengel. Mijn kinderopvangadviseur is Janet Biesaart.
Je word goed begeleid in alle eisen die worden gesteld aan de kinderopvang en bij vragen kan ik altijd bij haar terecht.

Opleidingen
– Helpende Zorg en Welzijn
– Kinder EHBO

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto