Gastouder Borculo Linda

Voorstellen gastouder Borculo Linda
Mijn naam is Linda (1970), ik ben vanaf 2004 werkzaam als gastouder in Borculo. Wij wonen in de wijk Noord, dicht bij school “Noord” en “de wereldboom” en  speeltuin “Noord”.

Mijn Kinderopvang
Mijn kinderopvang is kleinschalig en het is een heerlijk vertrouwd thuis gevoel. We doen veel leuke dingen met elkaar en we leren veel van elkaar. Ik wil graag dat de kinderen zich thuis voelen zodat ze trots en zelfverzekerd richting school kunnen gaan. In mijn groepjes heb ik veel verschillende kinderen,  waaronder ook kinderen met een handicap of ontwikkelingsproblemen. Mede omdat ik zelf een dochter heb met een lichamelijke en verstandelijke beperking vind ik het belangrijk dat alle kinderen welkom zijn.

We zijn allemaal gelijk.

Beschikbaarheid
Mijn “opvang Jantje” is 4 dagen per week open van maandag tot en met donderdag. We beginnen om 6:30 uur tot 18:00 uur.

Samenwerking
Ik werk in samenwerking met De Bengel omdat ze er voor mij en de ouders zijn wanneer dat nodig is. We krijgen voldoende ondersteuning en worden goed begeleid met nieuwe regels, opleidingen etc.

Opleidingen
MMO sport, BAM bedrijfsadministratie, e-learningmodule voor gastouder, Allemaal gedaan, EHBO voor kinderen, Rescue diver, Medic First Aid, Erkend leerbedrijven, alle lezingen gevolgd via Mee over autisme en ontwikkelingsstoornissen, taalachterstand, ADHD ADD, Angststoornissen, Kindermishandeling, en nog veel meer.

  • Workshop "de (niet) pratende peuter
  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Cursus autisme, inzicht in autisme
  • Erkend leerbedrijf SBB

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto