Gastouder Bentelo Agnes

Voorstellen
Mijn naam is Agnes (1965) en ik ben gastouder en woon in Bentelo. Ik ben gastouder sinds 2007 en ik vind werken met kinderen ontzettend leuk. De kinderen zijn altijd spontaan en eerlijk, elke dag is anders.

Mijn kinderopvang
Sinds 2011 hebben wij de garage verbouwd voor mijn kinderopvang, De Vlinder. Ik geniet elke dag van mijn oppaskinderen en ik hoor van de ouders dat de kinderen ook graag komen. De kinderen die ik opvang zijn van 0 t/m 12 jaar. Mijn oudste oppaskind is 10 jaar, ze zei: “Agnes, ik vind het niet leuk dat ik de oudste ben, want dan moet ik als eerste weg bij jou !!” Wat ik belangrijk vind, is dat de kinderen genieten en zich thuis voelen. Dat zij de normen en waarden spelenderwijs leren. Ik knutsel veel met de kinderen, maar een potje voetballen staat ook bovenaan het lijstje. Bij goed weer zijn we vaak buiten. Er zijn hier veel verschillende speelmogelijkheden in de buurt, waar we samen naar toe gaan. Ook wandelen in het bos vinden de kinderen erg leuk.

Beschikbaarheid
Mijn opvangdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De tijden gaan in overleg.
Leeftijd van 0 t/m 12 jaar

Samenwerking
Ik werk zelfstandig, in samenwerking met Gastouderbureau De Bengel. Mijn kinderopvangadviseur is Hilde Schaling. Ik word goed begeleid in alle eisen die worden gesteld aan de kinderopvang en bij vragen kan ik altijd bij haar terecht. Het is fijn hierdoor contacten te krijgen met andere gastouders.

  • Workshop "de (niet) pratende peuter
  • Workshop "ontdek de kracht van muziek"
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Kiki training, kansen in kinderen

Profiel fotoProfiel foto