Gastouder Beltrum Wendy

Voorstellen
Ik ben Wendy (1969). Ik woon met mijn gezin en onze dieren in het buitengebied van Borculo in de richting van Beltrum.
In het verleden heb ik gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking en op een kinderdagverblijf, de laatste jaren werk ik als gastouder bij oppas kinderen thuis en nu ook bij mij thuis.
Ik ben gastouder omdat ik het geweldig vind om met kinderen te werken. Ik vind het leuk om te zien hoe een kindje zich stapje voor stapje ontwikkelt. En ik geniet er van om samen met de ouders een veilige basis voor hun kindje te zijn.

Mijn kinderopvang
Ik vind het belangrijk dat de kinderen en ouders zich bij mij thuis voelen, dat we op 1 lijn zitten. Dat de kinderen zich kunnen ontplooien, spelenderwijs  dingen kunnen ontdekken en om samen te genieten en lol en plezier hebben.
Dit kan bij mij door samen of individueel te spelen, door te knutselen, voor te lezen, te zingen, door persoonlijke aandacht en door het kijken naar de behoeftes van het kind.
We hebben veel ruimte om buiten te spelen maar ook binnen in de huiselijke sfeer.
Naast veel plezier vind ik rust en regelmaat ook belangrijk.

Beschikbaarheid
Ik pas op kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4  van maandag t/m vrijdag

Samenwerking
De samen werking met De Bengel is prima, het is een professioneel bureau, waar je altijd correct geholpen wordt als er vragen zijn. Er is regelmatig contact zodat ze op de hoogte zijn van het reilen en zeilen bij de gastouder thuis.

Opleiding
MDGO- AB en Kinder EHBO

 

  • NLP
  • Workshop/cursus TINK "taal en interactieve vaardigheden"
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)

Profiel fotoProfiel fotoProfiel foto