Gastouder Beltrum Ingrid

Voorstellen
Ik ben Ingrid (1969), ik woon samen met mijn partner en kinderen tussen Groenlo en Beltrum. Mijn kinderen zijn geboren in de periode 1995-2001. Ik ben al jaren met veel plezier gastouder en dat is altijd goed te combineren geweest met mijn eigen gezin.

Mijn kinderopvang
In en om het huis is er veel ruimte. We hebben naast het huis een speelweide waar een schommel, trampoline, kleine glijbaan staan. In huis kunnen de kinderen lekker spelen in de grote woonkeuken of speelkamer. Ik vind het belangrijk om kinderen duidelijk grenzen aan te geven bijv. aan tafel blijven zitten tot iedereen klaar is. Mijn regels zijn duidelijk voor kinderen en zodat kinderen weten wat wel en niet mag tijdens de opvang. Ik geniet van de ontwikkeling van kinderen en hun enthousiasme en vind het leuk om samen met kinderen iets te ondernemen, boekje lezen, knutselen, liedje zingen, boodschap doen. kinderen ophalen van school.

Beschikbaarheid
Ik pas op meerdere kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Op 2 dagen in de week haal en breng ik kinderen naar school in Beltrum. Ik heb nog wat ruimte in de opvang en ben beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 7.00 tot 18.00 uur. In overleg is er veel mogelijk zoals flexibele opvang en BSO opvang.

Samenwerking
De samenwerking met De Bengel verloopt goed. Zij geven mij informatie en regelen de administratie. Ze weten wat ik kan en wat bij mij past en samen overleggen we of er ruimte is en wat de mogelijkheden zijn.

Opleiding
MBO Helpende en Welzijn

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)