Gastouder Ambt Delden Miranda

Hey Hoi, ik zal mij even voorstellen.

Ik ben Miranda, ik ben opgegroeid op de boerderij en weet hoe fijn het is om als kind op te groeien met dieren en veel ruimte om je heen. Inmiddels ben ik 5 jaar werkzaam als gastouder.

De Boeren Klompjes een kleinschalige kinderopvang op de boerderij waar maximaal 5 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar kunnen komen spelen.

Bij de Boeren Klompjes hebben wij verschillende dieren zoals koeien, kalfjes, dwerggeiten, melkgeiten, vissen, kippen en konijnen. Elke dag bezoeken en verzorgen wij samen de dieren. Wij hebben ook een hond (labrador), deze komt niet binnen bij de Boeren Klompjes.

Mijn hobby’s zijn knutselen, wandelen en fietsen. Ook mag ik graag buiten zijn en zal dus  veel met de kinderen buiten te vinden zijn. We verzorgen dan de dieren, spelen in de speeltuin of gaan er met de bakfiets op uit.

Mijn kinderopvang
In een gedeelte van mijn huis is de opvang gevestigd, hierdoor is er een eigen ingang en zijn de ruimtes geheel ingericht voor de kinderen.

Zo is er binnen:

*een centrale hal
*een huiskamer, die huiselijk en warm is ingericht.
*een keuken, waar samen gegeten wordt en activiteiten plaats kunnen vinden.
*een badkamer (met toilet, verschoonruimte, en douche)
* een slaapkamer.

Ook buiten is er natuurlijk veel ruimte om te spelen, zo is er een aparte speeltuin waar de kinderen veilig kunnen fietsen, rennen, in de zandbak kunnen spelen en nog veel meer.
Daarnaast is er natuurlijk veel te beleven met de dieren op de boerderij.

Beschikbaarheid
Op de volgende dagen en tijden is de Boeren Klompjes geopend:
Maandag t/m Woensdag van 7.00 tot 17.30
Vrijdag van 7.00-17.30
Donderdags gesloten

Samenwerking

Ik ben een zelfstandig ondernemer en sta ingeschreven in het KvK-register. Een aantal zaken regel ik via Gastouderbureau De Bengel, zo gaat de facturering via De Bengel en zorgen zij er o.a. ook voor dat ik altijd in het bezit ben van de benodigde papieren/diploma’s.

Tevens is de Boeren Klompjes een erkend leerbedrijf. En sta ik ingeschreven in het LRKP. Dat houdt in dat mijn opvang geheel voldoet aan alle eisen die de GGD aan een kinderopvang stelt.

Website
De Boeren Klompjes heeft een eigen website, hier vindt u nog meer informatie.

Kijkt u gerust eens op: www.deboerenklompjes.nl

Opleidingen/Certificaten

  • Bewijs van Deelname LIO/onderwijsassistente
  • Diploma onderwijsassistent niveau 4
  • Cursus JONGleren in het verkeer
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)
  • Kiki training, kansen in kinderen