Gastouder Almelo

Voorstellen gastouder Almelo 
Ik ben Chantal (1985). Ik woon samen met mijn vriend, zoon (dec.07), dochtertje (juni.15) en hond in Almelo Centrum.
Sinds 2011 ben ik gastouder, omdat ik zo voor mijn eigen kinderen kan zorgen en daarnaast opvang kan bieden aan opvangkinderen.
Wij wonen in het centrum van Almelo, met veel kinderen in de buurt. Tegenover ons huis zit een grote speeltuin waar we vaak naartoe gaan.gastouder almelo chantal

gastouder Almelo ChantalMijn kinderopvang

Ik vind het leuk om met kinderen te werken omdat elk kind uniek is, en zijn eigen ontwikkeling heeft, en ik hun graag daarbij wil helpen, zodat Uw kinderen zich bij mij thuis voelen, en dat ik een goed contact met de ouders heb. Ik hou ervan om met uw kinderen veel naar buiten te gaan, maar als uw kind aangeeft dat het wat anders wil gaan doen zoals boekje lezen, verven, met de lego spelen, een mooie hut bouwen is dit ook goed.

Uw kind mag zelf weten wat het wilt gaan doen, natuurlijk met bepaalde dingen zoals tv kijken, computeren met mate. Maar dit gaat allemaal in overleg met de ouders.

De opvang is voornamelijk in de woonkamer en de achterdeur staat met mooi weer vaak open zodat de kinderen ook in de achtertuin kunnen spelen. Wanneer iedereen wakker is en het is mooi weer gaan we vaak eventjes naar de speeltuin voor ons huis.

Het is belangrijk dat uw kinderen zich bij mij thuis voelen, en dat ik een goed contact met de ouders heb. Ik hou ervan om met uw kinderen veel naar buiten te gaan, maar als uw kind aangeeft dat het wat anders wil gaan doen zoals boekje lezen, verven, met de lego spelen, een mooie hut bouwen is dit ook goed. Uw kind mag zelf weten wat het wilt gaan doen, natuurlijk met bepaalde dingen zoals tv kijken, computeren met mate.

Natuurlijk is het belangrijk dat kinderen kunnen vrij spelen, knutselen doen we wanneer we daar zin in hebben. Met mooi weer gaan we wandelen en nemen we onze hond Tigo ook gezellig mee.

Beschikbaarheid
Ik ben een 24- uurs opvang wat betekend dat ik altijd open. Ik bied opvang op alle dagen, ook de weekenden, avonden en nachten. Ook de tijden zijn altijd in overleg met de ouders.

gastouder Almelo Chantal

Opleidingen

  • Diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2
  • SPW niveau 3
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)