Gastouder Almelo Aafke

Voorstellen
Beste ouders,

Welkom bij gastouderopvang de Goudvink. Mijn naam is Aafke (1986). Ik woon samen met mijn man Harald en onze twee jongens (2015 en 2017) in de wijk Windmolenbroek in Almelo. Sinds 2013 ben ik gastouder. In de directe omgeving van ons huis bevinden zich verschillende speeltuintjes en voetbalveldjes. Wij wonen op loopafstand van de Stapvoorde, de Huve en de Compaan, locatie de Kolibrie.

Beschikbaarheid
Ik bied alleen buitenschoolse opvang aan. Hiervoor heb ik gekozen vanwege de beperkte slaapruimte in ons huis en de tijd die ik aan onze eigen twee jongens wil geven. Opvang is mogelijk in de ochtend en in de middag.

Mijn kinderopvang
Het werken met kinderen heb ik altijd erg inspirerend en uitdagend gevonden. Ieder kind is uniek en geen dag is hetzelfde. Ik vind het erg belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en zich veilig voelt bij ons. De kleinschaligheid en de sfeer in huis maken dat het meestal gezellig druk is in huis. Er is speelgoed aanwezig voor verschillende leeftijden. We spelen bijvoorbeeld gezelschapsspelletjes, knutselen of de kinderen kunnen buiten in de tuin of in de omgeving spelen. Soms bied ik zelf een activiteit aan, maar vaak kiezen de kinderen ook zelf wat ze willen doen. Daarbij speel ik mee of kijk van een afstandje naar hun spel en stuur bij als het nodig is, of wanneer zij er om vragen.
Wij zouden het erg gezellig vinden als er nog meer kinderen komen spelen bij “de Goudvink”.

Spreekt dit verhaal u aan, dan horen we graag van u.

Groetjes,
Aafke

  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)