Gastouder Albergen Anouk

Voorstellen
Beste ouders, mijn naam is Anouk, ik woon in Albergen samen met me ouders. Ik werk nu 3 jaar met plezier als gastouder. Ik heb leuke ervaringen als gastouder en werk graag met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.  Ik ben gastouder geworden omdat ik het erg leuk vind om met kinderen om te gaan en om kinderen dingen te leren wat belangrijk voor ze zijn.

Mijn kinderopvang
Ik bied opvang bij de vraagouders thuis omdat ik het belangrijk vind dat de kinderen in een veilige en betrouwbaar omgeving zijn die voor hun bekend is. Wat ik belangrijk vind voor de kinderen is dat ze dus in een veilige en betrouwbare omgeving zijn. Ik kan erg genieten van de kinderen als we samen leuk aan het spelen zijn. Wat ik de kinderen graag mee wil geven is dat ik ze ondertussen ook kan voorbereiden wat er allemaal nog komen gaat in de toekomst zoals naar school toe gaan. Ik onderneem ook nog wel vaak leuke activiteiten met de kinderen. Ik mag graag met de kinderen knutselen. Meestal blijf ik bij de thema’s die er zijn. Maar ik mag ook graag met de kinderen naar de kinderboerderij gaan of gezellig samen spelen in een leuke speeltuin. Vooral als het mooi weer is vind ik het altijd leuk om er met de kinderen opuit te gaan.

Beschikbaarheid
Dagen: De opvangdagen die ik graag zou willen zijn vaste dagen bij de vraagouder. Ik ben niet iemand van 8 tot 5 type. Als het nodig is kan ik altijd wel langer blijven als dat eens voor komt bij de vraagouders. Daar ben ik wel erg flexibel in.
Leeftijd: 0-12 jaar

Samenwerking
Waarom ik voor De Bengel heb gekozen is omdat dit gastouderbureau mij erg aansprak toen ik met hen in contact ben gekomen.

Lieve groetjes,

Anouk

Competenties

  • Sociaal Agogisch Werk Niveau 3
  • Diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2
  • EHBO diploma (Eerste Hulp aan Kinderen)