Vacature gastouder

Vacature gastouder in je eigen kinderopvang

Maak van jouw droom werkelijkheid! Met deze vacature gastouder wordt jij het vertrouwde gezicht voor de kinderen in jouw opvang. Niet alleen een verantwoordelijke baan maar ook een leuke waarin jezelf de regie hebt.

Ben je uitgekeken op je huidige baan en wil je van onregelmatige dagen en tijden naar vaste werkdagen en tijden die je zelf bepaald? Dan hebben wij de baan voor jou!

Het gaat goed met de gastouderbranche in Markelo, zo goed dat we werk hebben voor nieuwe gastouders. Heb je weleens overwogen om als gastouder aan de slag te gaan? Wij zoeken jou! voor deze vacature gastouder.

Je biedt opvang aan:

  • In je eigen huis of bij ouders aan huis

  • Werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen

Waarom kies je voor gastouderbureau de Bengel?

Wij leggen de basis voor het optimale welzijn van de kinderen, een langdurige, vertrouwde relatie tussen ouders en gastouders en een succesvolle opvangperiode voor alle betrokkenen. En dat is waar het allemaal om draait. Reageer op deze vacature gastouder! Wil je straks ook doorgroeien en jouw eigen kinderdagverblijf starten, vraag dan om meer informatie bij onze zusterorganisatie LOOKK om deze droom te realiseren.

Meld je nu aan!

Lijkt dit je wat! Dan kun jij gastouder worden, laat het ons direct weten!

Bel: 0547-362205
Mail: info@gobdebengel.nl

Vacature gastouder

De kinderopvang is volop in ontwikkeling

Ouders van nu hebben andere vragen en stellen andere eisen aan de opvang van hun kind dan 10 jaar geleden. Zo wordt er bijvoorbeeld bewuster omgegaan met voeding. En veel ouders vinden het belangrijk dat hun kind(eren) op de gastouderopvang actief worden gestimuleerd en ondersteund in hun ontwikkeling.

Gastouderopvang: van oppas naar professionele kinderopvang

Ons team volgt alle ontwikkelingen op de voet en we leren dagelijks nieuwe dingen. We bieden onze gastouders het hele jaar door trainingen, lezingen en coaching aan. Dat doen we bewust, omdat we onszelf verder willen ontwikkelen en ook onze gastouders daarin voortdurend willen ondersteunen.