Op zoek naar een lieve, leuke en betrouwbare gastouder in Wierden ? Kijk dan op onze gastoudermarkt voor een leuke gastouder Wierden! Op de gastoudermarkt stellen onze gastouders zich uitgebreid voor en vertellen meer over hun kinderopvang. Zie je een leuke gastouder Wierden en wil je meer over haar weten? Reageer dan snel, zodat Janet, onze kinderopvangadviseur in Wierden contact met je kan opnemen. Met haar kun je jouw wensen ten aanzien van de kinderopvang bespreken. Zij kan je nog meer vertellen over de gastouder en een kennismaking regelen.

Gastouder Wierden

Janet komt regelmatig bij de gastouders in Wierden thuis. Zij kent onze gastouders in Wierden persoonlijk. Zij weet hoe de gastouder werkt en wat haar kwaliteiten zijn. Door de jarenlange band met de gastouders kan zij precies aangeven wat jij als ouder kunt verwachten van de gastouder. Waar staat de gastouder voor? Hoe flexibel is ze? Sluit het aan bij jouw wensen? Of te wel is het de beste gastouder voor jouw kind!

Kwaliteit gastouderopvang

Onze gastouders volgen regelmatig trainingen om de kwaliteit van de opvang te waarborgen en verbeteren. Daarnaast worden er regelmatig informatieavonden voor onze gastouders georganiseerd. De onderwerpen lopen uiteen van themagericht werken tot autisme. Wij zorgen ervoor dat de gastouders in Wierden op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de kinderopvang.

Regelmatig kijken wij tijdens de opvang mee. Zo zien wij ook in de praktijk hoe de gastouder met de kinderen omgaat en wat jij als ouder kunt verwachten. Verder evalueren wij de tevredenheid van de opvang bij alle ouders. Zo weten we wat elke gastouder te bieden heeft, hoe haar werkwijze is, en welke kwaliteiten zij in huis heeft.

Gastouderbureau de Bengel staat voor een zeer hoge kwaliteit van kinderopvang. Dit doen wij samen met onze gastouders uit Wierden. Deze kwaliteit garanderen wij. Want je vertrouwt jouw kind niet zomaar aan iedereen toe. Maar zoek je de allerbeste opvang die je kunt vinden. Daarmee helpen wij je graag!

Voor meer informatie over onze gastouders in Wierden klik op aanbod Wierden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

<img alt="gastouder wierden">

drie kleine kleutertjes…..