Gastouder Enschede

werkwijze

Zoek jij de beste kinderopvang in Enschede die je kunt vinden voor jouw kind. Kies dan voor kleinschalige kinderopvang of te wel gastouderopvang. Zoek dan niet verder want wij hebben de leukste gastouder Enschede voor jou en je kind. Gastouderopvang is een vorm van kleinschalige kinderopvang. Door deze kleinschaligheid is er veel ruimte voor jouw kind om zich te hechten aan de gastouder. De gastouder Enschede zorgt voor warmte en geborgenheid voor jouw kind.

Kwaliteit gastouder Enschede

Een gastouder geeft de kinderen die bij haar in de opvang zijn volop de gelegenheid zich te ontplooien. Ze leren hen spelenderwijs zich te ontwikkelen.  Al onze gastouders zijn goed opgeleid en volgen ze regelmatig nieuwe trainingen, zoals;

KIKI; Een ontwikkelingsprogramma om spelenderwijs een kind bij te staan in zijn ontwikkeling. Van de fijne motoriek tot leren samenspelen en delen. Met leuke thema’s over natuur, school en vriendschap.

Kind en babygebaren; Babygebaren is een methode waarbij de gesproken taal ondersteunt wordt met gebaren. De motoriek van de handjes van een kind zijn al veel eerder goed ontwikkeld dan de spieren die de mond sturen. Door het aanleren van simpele gebaren naast gesproken taal, geeft de gastouder jouw kind de mogelijkheid om al op jonge leeftijd met haar en ook jou te communiceren. Een kind zal zich hierdoor veilig en begrepen voelen.

Maar ook de lezingen en trainingen over autisme, voeding, interactief voorlezen, hoogbegaafdheid en hoog gevoeligheid worden vol enthousiasme door onze gastouder Enschede gevolgd. Daarnaast bieden wij ook voor ouders regelmatig de mogelijkheid om een lezing of training bij te wonen. Zo kun je samen met jou gastouder op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van opvang en opvoeding.

Ontdek zelf

Een goede kwaliteit van gastouderopvang is voor ons essentieel. Wij werken dat ook alleen samen met gastouders die jouw kind het beste kunnen bieden. Een van deze gastouders is Joyce, neem maar eens een kijkje op haar Facebook pagina, gastouder Mus, gastouder Enschede. En zie welke leuke activiteiten zij met de kinderen onderneemt. Wil je weten welke gastouder Enschede bij jou en je kind past, neem contact met ons op. Helene Lansing de kinderopvang adviseur in Enschede kent alle gastouders persoonlijk. Helene kan jou dan ook nog veel meer vertellen over de leukste gastouder Enschede voor jou.

Gastouder Almelo