15 jaar de Bengel

15 jaar de Bengel

HOERA, HOERA, HOERA de Bengel bestaat 1 juli van dit jaar, alweer 15 jaar. Dit willen wij ondanks de  huidige corona beperkingen niet geheel onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben wij in de voorafgaande maand een aantal leuke en feestelijke acties.

15 jaar de Bengel

Leuke prijzen 15 jaar de Bengel

We starten met een leuke kleurplaatactie. De kleurplaat kun je hieronder downloaden. Elk kind mag de kleurplaat op geheel eigen wijze inkleuren. Deel de kleurplaat onder ons bericht op onze facebook pagina. Vermeld ook welke prijs jij graag zou willen winnen. Woon je in de buurt dan mag de kleurplaat natuurlijk ook door de brievenbus gedaan worden. Doe dit voor 1 juli as. Onder de leukste inzendingen verloten wij 15 leuke prijzen.

→  Prijzen kleurplaat  ←

 • Entree voor 4 personen bij Zwembad de Vijf Heuvels in Markelo, met waterglijbaan
 • Entree voor 4 personen kinderboerderij Dondertman in Holten
 • Een privé paardrijles bij het Lamoen in Enter
 • 6 voetballen
 • 6 prinsessenjurken

Kleurplaat 15 jaar de Bengel

Nog meer leuke prijzen

En dit is niet alles we delen nog meer leuke prijzen uit. Houd onze sociale media in de gaten.

 • 5 Beauty beautypakketten
 • 5 Tony Chocolonely pakketten
 • 5 Zomer vakantie pakketten

Om feestelijk af te sluiten ontvangen 15 winnaars als kers op de taart, een heerlijke slagroomtaart. Persoonlijk bezorgt door Belia Hijlkema, trotse eigenaresse van de Bengel.

Trots op al onze (oud)medewerkers die samen met al onze gastouders de Bengel hebben gemaakt tot wat het nu is. Een gastouderbureau waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Waar we gaan voor een persoonlijke benadering, betrokkenheid en waar we veel plezier hebben in ons werk! Dit alles en meer hopen we nog jarenlang voort te kunnen zetten.

15 jaar de Bengel

Wij zorgen voor de juiste match

Al onze gastouders bieden een veilige omgeving en een helder dagritme. Dat is een fijne basis voor alle kinderen. Maar vind je daarnaast buitenspelen, met andere kinderen omgaan, de natuur in en (huis)dieren belangrijk voor je kind? Of wil je dat juist dat lezen, muziek en creativiteit spelenderwijs worden gestimuleerd?

Onze kinderopvangadviseurs maken graag uitgebreid kennis met jou

Jij kent je kind het beste, dus horen we graag van jou wat je belangrijk vindt. Vervolgens zorgen wij voor de juiste match met een gastouder én begeleiden we je bij de afhandeling van alle administratieve zaken, zodat alles goed geregeld is op de dagen dat jij werkt.

Meer dan 280 professionele gastouders in de regio

Bij ons gastouderbureau zijn inmiddels ruim 280 gastouders aangesloten, die professionele, kleinschalige kinderopvang aanbieden in de regio. Al onze gastouders zijn geschoold, staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en voldoen vanzelfsprekend aan de wettelijke kwaliteitseisen. Wil je meer weten over de Wet Kinderopvang, jouw recht op kinderopvangtoeslag of heb je andere vragen, neem gerust contact met ons op.

Gastouder zijn is geen bijbaantje

De tijd dat gastouderopvang aan huis iets was dat vrouwen ‘erbij’ deden is echt voorbij. Onze gastouders zijn gediplomeerd, zetten de kinderopvang professioneel op en ontwikkelen zich voortdurend in hun vak. Wij ondersteunen en stimuleren dat met coaching, trainingen, lezingen en veel persoonlijke begeleiding. Al onze gastouders werken met veel aandacht, zorg en liefde met de kinderen. Ze bieden jouw kinderen een veilige en vertrouwde plek, waar ze zich helemaal thuis voelen.

Gastouderbureau de Bengel staat voor:

 • Kleinschalige en professionele gastouderopvang
 • De beste match tussen ouder en gastouder
 • Persoonlijk contact en nauwe samenwerking
 • Dagelijks leren en groeien, van en met elkaar
 • Ruim 280 gastouders in de regio
 • Een vaste kinderopvangadviseur voor iedere ouder

Ben je op zoek naar een goede gastouder voor je kind?

Wij beantwoorden vrijblijvend al je vragen

Een gastouder vinden, hoe werkt dat?

Ouders die zich aanmelden voor gastouderopvang worden daarin van begin tot eind begeleid door een kinderopvangadviseur. De kinderopvangadviseur blijft gedurende de hele opvangperiode aanspreekpunt voor jou en je gastouder.

Het traject begint met een uitgebreide, vrijblijvende kennismaking met de kinderopvangadviseur. We bespreken al je wensen en leggen uit hoe gastouderopvang in z’n werk gaat.

Vervolgens zoeken wij een geschikte gastouder en maak je kennis met haar op de gastouderlocatie. De kinderopvangadviseur helpt je desgewenst bij de voorbereiding van het kennismakingsgesprek, zodat je precies weet wat je wilt vragen en waar je op moet letten.

Als je enthousiast bent over de gastouderopvang, maken we een berekening op maat over de kinderopvangtoeslag, nemen we alles nog een keer volledig door en wordt het contract ondertekend.

Zodra je kindje de eerste keer naar de gastouder gaat, start de proeftijd van 2 maanden. In het eerste opvangjaar hebben we meerdere evaluatiemomenten.Daarna houdt de kinderopvangadviseur contact met zowel de ouder als de gastouder. En uiteraard kun je altijd direct contact met haar opnemen als er tussendoor vragen zijn.

Referenties ouders

Wat kost gastouderopvang?

De Bengel is een door de overheid erkend gastouderbureau. Al onze gastouders staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Daardoor krijg je als ouder een groot deel van de kosten voor de gastouderopvang terug via de kinderopvangtoeslag. Wat je uiteindelijk precies betaalt, is gebaseerd op je jaarinkomen.

Een exacte kostenberekening maken we graag voor je.

Wil je nu alvast een goede indicatie van je eigen bijdrage? Maak dan alvast een berekening